Jeg tenker å kjøpe ny bil.

pils_skilt_tommetankerAldri mer tomme tanker! Jeg fikk så lyst på en toseter med en heftig stor motor og stor tank. En ny bil hvor rekkeviddeangsten aldri er innen rekkevidde. For jeg så en tøff en parkert like ved Markens i Kristiansand. “En slik en vil jeg ha!”, tenkte jeg. Jeg har tenkt tankene lenge og nå er det kanskje på tide å sette planen ut i livet.

Kona reiste til Spania i dag så hun skal få det som en overraskelse når jeg henter henne på flyplassen om en ukes tid. Hun har selv lekt med tanken om en toseter så jeg tror hun blir glad. Fordelen med en slik bil er jo at tanken aldri blir tom, nesten.

Eller tenker jeg feil om tanken.

Uansett. Tøft av Christiansand Bryggeri

pils_bil_tommetankerpils_tank_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s