Lei av sykkelen?

Det er en rar verden vi lever i. Jeg går ofte til byen. Og jeg passerer og spaserer ofte over Lundsbroa, eller Thygesons Minde som den offisielt heter. Den er en buet bro. Høyest på midten. Og det er på midten dette bildet er tatt. På en stille dag tittet jeg over kanten og så sykler i vannet. Flere faktisk. Og ulike årganger så det ut som. De lå der og savnet sikkert eierne sine. Eller gjør de det. Det er kanskje eierne som selv har syklet hjemmefra og mot byen. Kanskje de havnet i krangel med sin egen sykkel på grunn av en eller annen kjedereaksjon. Kanskje de ble så lei at de heiv sykkelen ut i elva der elva er grunnest for så å gå resten av veien til byen. Jeg antar det er det som har skjedd.

Ikke vet jeg. Jeg er glad i sykkelen min. Jeg har ikke sett den på lenge fordi den ble stjålet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s