Fra jord er du kommet . . . .

Til hvilken jord du skal gå er et litt mer nyansert spørsmål. Hagesentrende har jord for det meste. Roser, orkideer, middelhavsjord, torvmetta og torvfri. Jord med og uten leca. Kaktusjord og hortensiajord. Rododendronjord og premiumjord og plantejord og økologisk jord. Med priser pr. liter som stiger i takt med lengden på navnet.

Nå også vegansk jord. Det er mye vi ikke vet at vi trenger før vi ser det, eller kanskje vi blir litt mer sikre på at dette trenger vi ikke i det vi ser det. Litt usikker på hva den skal brukes til, men neppe til å dyrke hestehov. Det er jo en mulighet at markedet muligens ikke har behov for vegansk jord til 99 kroner for 8 liter siden det nå selges ut til halv pris.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s