Gode dager i 2021

På årets siste dag ser jeg tilbake til gode dager i 2021. De fleste var gode. Enkelte dramatiske. En kollega holdt på å dø. Firmaet holdt på å dø. Heldigvis lever begge fortsatt. Ny kollega har kommet. Venner har blitt fjerne, andre nære. Vårt lille virus bringer oss både nærmere hverandre og av og til lengre vekk.

Januar. Vi samlet venner og feiret Arilds 60 års dag i en Bivuakk i Skogen. Vi samlet familie og gikk på skøyter på Tretjønn.

Februar. Vi oppdaget den flotte skiløypa på Høvårsland, – meditasjonsløypa. Og vi var med familien på Nesfjellet hvor Norges vakreste skiløype ligger,- i følge de som bor der.

Mars. Min Maya har bursdag og vi går for 100 gang opp til Sotåsen. Denne kortreiste fine turen i Randesund. Senere griller vi bålpølser ved et lite vann i Vågsbygdskogen.

April. Vi besøker Tjuvhåla høyt over Byglandsfjord. Med Gabriella og Andrew oppdager vi nye stier .

Mai. På en vindstille dag går jeg på ski på Suleskard med Arild. 17. mai toget gås på terrassen til Stian.

Juni. Vi bader i iskaldt vann på en fin dag ved Sølvgarden Hotel på Rysstad. Paul forsøker å lære meg diskgolf. Fånyttes. Vi bader i varmere vann på hytta.

Juli. Jeg står på Kjeragbolten med mitt barnebarn Lucas og venn Arild. Hele familien bader i sommervarmt vann i Stampa og i Korsvikfjorden. Vi bader i kulpene ved Brokke.

August. Hove utenfor Arendal tar i mot 2 besteforeldre og tre barnebarn til en lun weekend. Vi har markjordbær utenfor huset og agurker på hytta. Det er en varm sommer.

September. Paul gir ikke opp å lære meg diskgolf. Vi bader i Tretjønn, i Stampa, i Fivann og på Sjøsanden. En katt flytter inn.

Oktober. Hver onsdag treffer jeg noen gamle og none nye venner. Vi går tur med lys i panna. På Hovden åpner Olav opp hytta for en gjeng gamle venner. Vi går på topper og kaster frisbee. Det snør.

November. Vi ser etter sopp i skogen bak en deilig stille flyfri flyplass. Vi gjenoppdager Odas Grønnsaksgryte.

Desember. Jeg opplever magi på Domkirka kveld etter kveld. Julestemning fyller luft og hjerter. Gunnar fyller 60 og vi kan stå i kø utenfor restauranten for så å måtte sitte en meter fra hverandre der inne. Vi feirer jul. I romjula blir det diskgolf med Arild og Paul som aldre gir opp. Tror han trenger meg for å se hvor god han selv er.

Takk for alle fine opplevelser dere har gitt meg og mine i året som har vært.

Men ønske om et nytt godt år.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s