Kristendoms-UNDER-visning!

guds_straff_tommetankerLivets Bok! Alt vi gjør er nedskrevet der. Vår gode og våre onde dager. Hver minste detalj fra vår reise i livet fra fødsel til død. Og det er notatene i denne boken som avgjør om du skal brenne i helvete til evig tid, eller oppleve harmoni og fred i himmelen. Finner du ikke navnet ditt i livets bok blir du rett og slett kastet i ildsjøen!

guds_straff_ildsjøen_tommetankerslik_var_ditt_liv_tommetankerDet er det som er budskapet i trykksaken vi fikk. En liten tegneseriefolder havnet hos oss. Den viser et møte mellom en avdød mann og engelen som tar ham fram for Gud. Kristendommens gud. Og denne mannen, som ikke har levd et dydig og perfekt liv, blir sent til “evigvarende straff” av gud. Jeg blir skremt av slikt opplysningsmateriell. Ikke skremt til å tro på gud, som meningen er, men skremt av menneskene bak. De vil skremme meg til tro. Skape frykt og redsel for livet etter døden. Hos meg er det i dette livet jeg blir engstelig. For menneskene som sprer disse tegneseriene. Og hvorfor velges det en naivistisk tegneseriestil for å spre dette budskapet? Gudd, sier jeg bare. Gudd å gudd. Kristne er også troende til litt av hvert.

Folderen har ingen menighet som avsender, men to enkeltpersoner. En nettadresse viser hvor tegneserien kommer fra og der finnes fler,  om alle mulige temaer. Skremmende lesning. Der selges blant annet t-skjorter med påskriften: Please don’t og to Hell. www.chick.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s