I dag kommer Maya hjem, men hvem?

maya_brasil_tommetankerDet finnes en healer i Brasil. Som legene gir sin sterkeste tvil. Og det at han hjelper så mange og ikke så få, det skal vi slett ikke tro på. Men selv er jeg ikke i tvil, jeg gleder meg til Maya kommer hjem fra Brasil. Etter to ukers nedtelling kommer min kjære hjem fra Brasil. Jeg har ventet i to uker. Hun har jobbet i to uker. Og blitt jobbet med. Hos en healer i Brasil. Det blir spennende å se hvem som kommer hjem og gir meg en klem. Selv om jeg har fått masse tid til å spa og snekre og mure og sage så er det hun som har jobbet mest av oss den siste tiden. Velkommen hjem. Det skal bli spennende å se hvem du er når du kommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s