Treneringsdagbok

treneringsdagbok_tommetanker

Mandag: Jeg står langsomt opp etter å ha sett langsomt inn i veggen i 20 minutter. Jeg dusjer etter gårsdagens batalje. Tregheten i systemet blir underbygget av utilstrekkelig vilje. Stå på humøret er erstattet med Stå Opp humøret. Resten av dagen går med til restitusjon.

Tirsdag: Kl. 05.45 sover jeg fremdeles. Kl. 06.45 er det like før jeg våkner. Kl. 07.05 står jeg opp. Kl. 07.30 våkner jeg. Jeg ringer min PT, personlige trener, og ber han om å ta 13 situps for meg. Resten av dagen går med til restitusjon.

Onsdag: Endelig er uka i gang og det er på tide å trappe ned. Jeg titter opp på vinduene til spinningklassen og blir svett bare ved tanken. Jeg går hjem og tar en velfortjent dusj.

Torsdag: I dag er det intervall trening. Inte for meg heller tenker jeg og repeterer øvelsene fra mandag til og med onsdag. Avslutter med å ligge med full tyngde på sofaen over flere timer.

Fredag: Etter en fin morgen f0r å samle krefter går jeg ut og tar i et tak. Denne gangen biltaket. Etter en biltur på knappe 5 kilometer logger jeg alt på SportsTracker. Pulsen er normal og hjerterytmen likeså. Fornøyd med dagen tenker jeg; Ingen Kims ingen Kos og tar noen enkle imaginære, samt virituelle øvelser .

Lørdag: Fri. Kun restitusjon. Godt å la kroppen få hente seg inn.

Søndag: Etter en uke med godt planlagt tilstedværelse i de nærliggende tankene ikler jeg meg tights, reflexvest, hodelykt og helhjelm. Jeg lar dette utstyret henge på i 1 time og 20 minutter før jeg tar det av igjen. Klokken 18.30 møter jeg 12 likesinnede med treningsfantasier. Vi spiller fotball i halvannen time. Uten oppvarming da alle krefter teller. Vel hjemme besvimer jeg foran TVn og lurer på om jeg er død. Dusjen tas om ca. 12 timer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s