The essence

For meg er ro viktig. Stillhet i hodet og stillhet rundt meg. Det er godt med full fart og krokodillegalskap av og til, men på min stille lille måte tror jeg mitt kick kommer når jeg føler meg i ett med omgivelsene; stille. En tur på byen eller en festivaltur er gøy. Stå på Kjeragbolten er nifst. Bryggekaos på bryggekanten er koselig. Gå på jobb er utfordrende. Enkelte må hive seg utfor et fjell eller utfordre livsgnisten på andre måter for å føle seg levende. Ikke jeg. Det holder å sette seg ned. Og jeg tror vedkommende i båten jeg så i går kveld kanskje har det på samme måten. I et underlig anfall av stillhet på fjorden hørte jeg lyden av en motor som ikke hadde hastverk. På underlig vis holdt summende skjærgårdsjeeper og fanatisk hylende vannscootere seg unna i noen minutter. Lyden jeg hørte nærmet seg langsomt, den passerte meg langsomt, og forsvant langsomt innover i fjorden. Langsomt kan være godt det og. Spesielt i en solnedgang foran akkurat meg og min Maya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s