Hells Angels i byen

hells_angels_tommetanker

Litt skremt ventet jeg på grønn mann i Vestre Strandgate. Veien skulle jo krysses. Mannen ble grønn, men jeg stod pal. Det var andre menn enn han grønne som skremte meg. En gjeng godt voksne menn på sine brummende motorsykler. Hells Angels Sweden stod og ventet på grønt lys på andre siden. Jeg ble stående. Det var første gang jeg har sett en engel i virkeligheten. Og så ble det en helvetes engel. Og det midt i bibelbeltet. Så her må bedehus og predikanter og prester og deres like trå til. Kanskje de har kommet for å høre på Postgirobygget? Kanskje de tok til høyre i steden for til venste ved Oslo? Ikke vet jeg, og jeg har ikke tenkt å spørre-

Lett nynnende på den svenske slageren ” Jag trodde englene fants, bara, bara i himmelen” gikk jeg inn på kontoret igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s