Tre og en halv venn

FOUR AND A HALF MEN_tommetanker

En ny dag en ny tur. og en opptur som førte til akkurat like lang nedtur. Vi gikk ut mot havet. Alle oss. Til Møvigveden. Og Møvigveden er alltid en vinner. Uansett vær. Om det er uvær tar du bare med deg uvenner. Er det pent vær tar du med andre. Og i går tok jeg med andre. Tre og en halv venn ble med. tre store og en liten. Lucas, Arild, Lee og Andrew svinset rundt meg helt ut og helt opp. I sekken min hadde jeg pølser og lomper. Arild hadde salat og sennep. Lee hadde kaffe. Andrew hadde nøttemiks. Lucas hadde sultne øyne. Og med Arilds fornemmelse for bål gikk det som først gikk opp i røyk opp i flammer. Når 4 og en halv mann er samlet på tur prates det mulig om saker og ting som den halve mannen ikke burde hørt. Vi vurderte å sage ørene av han men lot det være. Jeg tror han egentlig hadde det veldig fint han og. Han var los og kjentmann. Jeg har gått den turen nå 4 ganger. Han har vært med på tre av dem.

Turen starter ved Voie kirke.

Ta den.

.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s