Hengegøy i hammock av god kvalitet.

!

Det er lov å leke. Når jeg kjeder meg leker jeg i hodet. Pupillene snur seg vekk fra den virkelige verden og inn i den virituelle. der er det ofte ganske så artig. Men når lille Lucas kommer til hytta er det umulig å kjede seg i den virkelige verden. Med kronisk “sennep i rævva” holder han aktivitetsnivået på øvre grense for hva en giktbrudden stakkar kan tåle.

På en reise i Mexico en gang kjøpte vi en hammock, – hengekøye. Den var tiltenkt late dager med øl og vin og kveldssol og 24 grader i skyggen. Den er brukt til det også, men den får virkelig kjørt seg når Lucas kommer.

Plutselig er hengkøya hele Dyreparken komprimert. Den er skip og lastebil, tunnel og høyfjell, kamel og panda.

Og det er jo nettopp det den er.

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s