Min bror er mer glad i Hovden enn meg.

utsikten_Hovden_tommetankerHeldigvis har jeg en bror som er mer glad i Hovden enn meg. Ikke det at jeg ikke liker Hovden. For det gjør jeg. Det gjør kona og det gjør barnebarna. Det har seg slik at vi er glad i Hovden alle sammen. Takket være min bror. Et Hovden med lyng og fjell og bekker og stier. Sommer som vinter. Det er ikke alltid vi er like glade i 30 minus grader og snøføyk, men det hører liksom med det også. Galten, Auversvann, Hovdenut, Sloarås på fine dager og Lundane på vindfulle dager. Lysløypa på kvelden og Remestøylsflotti på dagen. Vasse i myrhull om høsten og se på tissetrengte fjellbjørker. utsikt_Hovden_tissetrengt_bjørk_tommetankerKanskje en middag i sentrum eller en viltbuffet på Fjellstoga. Muligens litt shopping i butikker hvor alt er litt mer eksotisk og alt er litt mer dyrt. Og heldigvis er min bror mer glad i Hoven enn meg. Og uten hans kjærlighet for Hovden hadde ikke vi vært så glade i Hovden. For min bror og hans kone har husvære på Hovden. De har en stue med utsikten på bildet over her. Og denne utsikten får vi låne av og til, sommer som vinter. Utsikten utover Hovden er vakker, og Otra er bare 10 meter fra døra.

Takk bror.utsikten_reiårsfoss_tommetanker

utsikt_til_otra_hovden_tommetankerhusmannsplass_lislefjødd_3_tommetankerutsikt_Hovden_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s