Rått og brutalt men sant

krabbetvil_tommetankerKrabber blir fengslet uten lov og dom. Om de bare er sultne nok blir de bura inne. Innestengt på livstid gjerne. Og er de riktig uheldieg kommer det ei diger bøllekrabbe inn i samme cella. Kødder du med den knekker og knuser den noen av beina dine. Uten bedøvelse. Etter endt soning blir de løfta ut av sitt fengsel og inn i en verden hvor den nesten blir kvælt. Bare nesten. De overlever torturen en stund, kanskje noen timer. Men hva er vitsen med å overleve torturen for ei krabbe. Det som venter er ennå verre. De blir etter hvert løfta opp etter beina og senket ned i kokende vann. Kokt levende. Ihjelkokt. Gudd. Rått og brutalt men sant. Ihjelkokt krabbe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s