Takk kommunen.

høst3_tommetankerJeg står i Markens med et smilefjes. Et ekte et. Og en aldri så liten tommelopp. Jeg føler meg som en emoji. Jeg var på vei til jobb da jeg stoppet opp og så et sikkert høst-tegn. Egentlig et sikkert vår-tegn også men siden det nå er oktober regner jeg med at det er høst. Jeg så en truck med ei blomsterkasse. Jeg så en tilhenger med fire. Og et smil bredde seg i fjeset. “Så fin byen vår har blitt,” tenkte jeg. Den trucken og den tilhengeren må kjøre mange ganger for å tømme byen vår sommerens blomsterkasser. De har stått over alt i gatene. Huseierne lager fine bygg. Kommunen lager fin blomster-by. Og torvet er fint hele veien til det slutter. Jeg står og smiler og ser en sommerdag inni hodet mitt. T-skjorter og shorts. Soft-is og sandaler. Cruise-turister med utbrettkart. Og blomsterkasser. Vi har hatt en finfin sommer i en finfin by. Takk for alle blomsterkassene. Takk kommunen.

høst_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s