Julerekka på Bamåsen

bamaasen_julerekke_tommetankerBamåsen fra litt avstand er fin. Den er egentlig akkurat som meg. Finest på avstand og i stummende mørke. Julelys er jo skapt for å lyse opp, pynte opp og skape stemning. De klarer det der oppe. Dessverre er det med undring jeg ser at mange andre tror at mer lys, gir mer stemning. At dess mer dess bedre. Og de som gjør det burde heller henge alt stasjet på innsiden av veggen i steden for å belemre oss andre. Og noen tror også at dersom du samler alle lysene dine i en kanon og skyter dem på huset blir det vakrest. Heldigvis er de fleste hus koselige med litt lys. Behersket lys. Og av og til smiler jeg og tenker at her er det noen med smaken i behold. Noen som tenker litt helhet og design. I begynnelsen av Hånes I Kristiansand har et helt lite nabolag skapt noe fint. Fra Strømsheia sent i går kveld så jeg de vakre lysene på Bamåsen. De som strekker seg fra hus til hus og lager et fint lite mønster. En koselig lysrekke.  Lyslenker burde vært kvotebelagt med mindre du kan vise til slike ting de gjør i Bamåsen. De har klart det der. Det er bare flott. Hill, hill og god jul.

bamaasen_julelys_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s