Forkjøla og gjenbruk?

Familien min er plaga om dagen. Vi nyser frontruta i bilen prikkete på innsida. Store flaggermuslignende greier kan uten varsel komme fykende ut av et par små åpninger midt i ansiktet. Disse greiene tar så en uforglemmelig og uformelig svevebane før de omfavner det de måtte støte på. Men vi lar oss ikke affisere. Vi er nysgjerrige av natur. Og så sparer vi litt penger på slike ting ungene liker. Gjenbruksverdien av forkjølelsens biprodukter er populært i leketøysindustrien. Slime kommer i mange varianter sier vi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s