Danskene inntar Hånes!

Jeg har sett det i fjorden. Et underlig syn. Color Line Super Speed på vei til Kristiansand sene kvelder. Jeg ser den jo hver kveld,  jeg bor slik til, men mandagskvelder er spesielle. Den ligger liksom litt tyngre i vannet. Havet når den til ripa. Og det er ikke fordi det er høyvann . . .  Den er overbooka og overstudd og innstudd med dansker som skal til Hånes. Det er som i de hine hårde dager da Slagter Winter i Hirtshals hadde tilbud på danskepølser, hakkebøff og salte bjørner, bare motsatt. “Same, same but different”. Den gang nedsunket av handlelystne nordmenn. Nå, derimot, er det danskene som trekker i flokk til Norge, Kristiansand, Håneskrysset og YX stasjonen for å bruke hardt oppsparte midler på en tirsdag. Lokketilbud sier noen.

Misvisende markedsføring sier andre. Sommerfyrrige dansker sier -“det er sko dailigt”.

Bolletirsdag for 19kr er og blir et godt tilbud for våre danske venner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s