Når frem og tilbake er litt lengre

ikea_tommetanker

Jeg dro til IKEA med skapertrang i går. Vi skal bygge en vegg av skap med innebygget gjesteseng. Ganske kult bortsett fra at veggen er 429 cm og skapplanleggeren til IKEA har max bredde på 400 cm. Altså måtte jeg i egen person dra hodet og kroppen ut til denne labyrinten full av desillusjonerte menn og drømmende kvinner. Dessverre må jeg erkjenne i selvransakelsens tegn at IKEA også har fine ting og nyttige ting og overkommelige ting. Så det hender jeg er frivillig på IKEA. Om enn korteste mulig. Motvillig og desillusjonert dro jeg dit også her en dag. Et nytt dolokk og en ny thermokanne med ekstrautstyr som stearinlys og servietter var sårt etterlengtet i vårt ringe hjem, i tillegg til disse skapene. Jeg brukte minst mulig tid og stoppet ikke opp  noe unyttig sted og spurte erfarne kjentfolk om korteste vei ut hele tiden. Vel fremme ved kassa fant jeg ikke lommeboka. “I bilen”, tenkte jeg. Satt fra meg posen og løp den lange veien til bilen. Der fant jeg den ikke og en telefon hjem bekreftet at den lå der, – hjemme. GUDD. Jeg løp opp igjen til kassa og der bekreftet de min mistanke om at verken Vipps, Bankoverføring eller oppvask kan brukes som betalingsmiddel. Min egen dårlige planlegging og begynnende demens gjorde at jeg måtte kjøre hjem, hente penger, og tilbake til IKEA. To ganger på IKEA på en dag.

Hva har jeg gjort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s