Nykløpet og fin

et_bilde_kan_si_mer_enn_1000_ord_tommetankerAv og til kan et bilde, eller i dette tilfellet en gateplakat, si mer enn tusen ord. I alle fall hos meg. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal gå inn her før jeg går å klipper meg. Det er noe inni meg som lokkes inn. Det høres jo spennende ut, og prisene er det ikke noe å si på. Jeg undres på hva forskjellen er mellom Herreklip og Herreklip pensjonist? Rent bortsett fra 5 kroner da. Samtidig er min sørlandske bluferdighet og semireligiøse moral i veien for min inntreden i dette lokalet. Kanskje det er et fint sted å jobbe. Jeg kikket litt på skiltet og så for meg ting jeg ikke skulle se for meg.

Så jeg valgte det vekk for i dag.

Tror heller jeg går til frisøren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s