Sommergjester er hyttas frynsegode

 

paul_og_bål_tommetanker

Bål with Paul

Sommergjester om sommeren er sommerens sikreste tegn. Vi kaller det et frynsegode. For vi er så heldige å få mange fine folk på besøk om sommeren. Venner og familie kommer og blir hos oss helt til de drar igjen. Av og til kommer Lee i båten sin. Eller Arild i sjekta. En gang kom Bjørn padlende. Og her en kveld kom Paul kjørende. Jeg fyrte bål med Paul. Vi satt å prata til gjespinga tok over. I går reiste Silje, Davide og lille Anton hjem til Oslo igjen etter de har bodd på hytta i en uke. Og Ragnhild, Oda og Runar var her litt før i sommer. Vi er så heldige at vi har en liten hytte på en liten odde i en liten fjord. Og vi er så heldige at vi er ganske hyggelige folk. Alle gjestene er hyttas frynsegode.

Takk alle som kommer, det gjør livet til en sommer.

20190717_091516

Davide og Anton

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s