2 glass juice og tre skiver brød.

tre_skiver_og_to_glass_tommtanker

I går var den første shortsdagen på hytta. En hel dag uten regn, kaldt eller vind på hytta. Vi ligger lettere utsatt til for angrep av slike naturfenomener. I går var fin og i dag står jeg opp til en ny fortryllende dag i Korsvikfjorden. Shortsdag nummer 2 vil jeg anta.  En blomstrete duk på et utebord, et sommerhav, varme i svaberget fra i går, 2 glass juice og tre skiver brød venter til frokost. Og jeg har dekket på. Ute. En ny dag vekket meg opp med et smil. Og den ser akkurat ut som det naboen fortalte meg at den skulle bli. Jeg traff han og kona i 11 tida på kvelden i går. De har den fine båten sin fortøyd ved hytta vår. De kom akkurat hjem fra en lang tur fra innerst i Kvåsefjorden. Stille hav fortalte de, sjeldent vakkert. Varmt selv om det var mørkt. Det er starten på en ny dag nå og sola skinner på frokostbordet.

Det er noe eget med frokost ute.

Jeg liker slike dager.

mayafrokost_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s