SFO utvider tjenestetilbudet i Kristiansand

matteservice_valgDet nærmer seg kommunevalg og politikerne overgår seg selv i å love hva de skal utrette for unge og gamle. Arendalsuka presenterer folkevalgte i fleng som lager stiger inn i himmelen. Rent bortsett fra han da som tror på himmelen. Våre håpefulle skal få bedre skole og undervisning. Selv er jeg ganske klein i mattematikk, men så er jeg fra forrige århundre når det å ikke skjønne dividender og brøker resulterte i alenetid ute på gangen utenfor klasserommet. Der kunne jeg ha egenopplæring i noe jeg ikke skjønte tyttebæret av. Slik er det ikke lenger. Realfagene skal styrkes og skolebarna skal i allefall ikke blir dårlige i gangetabellen. Jeg observerte et nytt servicetilbud utenfor rådhuset i dag. Partitilhørigheten vet jeg ikke men tilbudet er jo supert. Matteservice!

Dette blir bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s