Sparkesykler som ikke er sparkesykler

WallE_sparkesykkel

“Hvordan kom du deg til skolen i dag?” spurte jeg. “Jeg stod.” Svarte han.

Så var de her plutselig her i Kristiansand. De stod å så på oss en morgen. Disse sparkesyklene som ikke er sparkesykler. Nå slipper de som pleier å gå å gjøre nettopp det. Nå kan de stå. Jeg tror kanskje Disney og Pixar sin lille framtidsvisjon, Wall-E, slår til. Vi får tilbudt noe vi egentlig ikke trenger, elektriske sparkesykler, og så kaster vi oss over det. Det er billig, det er lett, det er gøy, det koster oss ikke en eneste kalori. Jeg tror ikke vi akkurat blir kalorifattige av å stå til butikken. Sparkesyklene er for de som ikke har langt å gå. De funker i Kvadraturen, Grim og Lund. De virker der folk har gått, eller syklet tidligere. Kanskje jeg skulle plassere ut en haug med sparkesykler som er sparkesykler for å gi litt konkurranse.

Noe sier meg at jeg har tapt allerede.

wallE_framtid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s