Fantasiens fascinerende flyktige frihet

Error
This video doesn’t exist

Dragefestivalen. Smilefjes. Smilefjes. Smilefjes. Det var vakkert i vinden ytterst på Tangen. Vi kom sent men vi kom godt. For vinden i luften hadde allerede løftet opp hundrevis av fargerike drager. Barns smilefjes fylte gress-slettene der ute. Fra de små hendene gikk det en line opp til en fargerik drage som lekte seg i vinden og lekte i tankene til de som kikket opp. Andre hadde is i hendene og over hele ansiktet. Det ble mange stive nakker denne perfekte dragedagen. Jeg stod og undret meg over hvorfor vi elsker drager? Vet ikke hva andre tenker, men jeg kikker på dem og skulle ønske jeg var en av dem. Flyvende høyt der oppe. Lett lekende i vinden mens jeg fortsatt er forbundet med jorden. Dragefestivalen i Kristiansand er et vakkert og godt skue.

Hvilken fin by vi har.

 

luca_bella_mina_dragefestivalTre barnebarn var med. En prøvde å klatre opp til dragene. Ei ble malt som en drage, mens ho i midten spiste is og kikket opp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s