Den lille Prekestolen

lille_prekestolen_tommetanker

Dette er en kortreist opplevelse for de som oppsøker følelsen av høydeskrekk. Høyt ned er fortsatt langt opp. Også i Vågsbygdskogen. På den store Prekestolen i Lysefjorden er det så langt ned at en mister litt følelsen. Det gjør du ikke på den lille. Det er akkurat høyt nok til at det er langt ned. Hendene blir klamme og det kiler i lillehjernen. Jeg stod innenfor kanten og følte jeg ble dradd utfor. Og da jeg så på turkameratinnen som satt der borte og tok bildet av meg ble jeg ennå reddere. For under henne var det ingenting. Ikke fjell en gang. Gudd. Det var en opplevelse for med frykt for fall. Dette er et sted hvor lausbikkjer fort blir lause og ungeflokken fort blir mindre.

høydeopphold_tommetankerRent bortsett fra at dette var en anelse spektakulært var turen dit og turen tilbake ganske fin. Opp og ned og att og fram. På fine stier og langs fine Vann. Vågsbygdskogen er godt merket og turmulighetene mange.

Og den Lille Prekestolen var et passe turmål denne dagen. 5-6 kilometer fram og tilbake fra Auglandstjønn Barnehage.

kart_lille_prekestolen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s