Barndomshjem til salgs

tretjønnveien_tommetankerDet er et godt hus. Det kan anbefales. Underlig nok er det til salgs. Det er ingen som bor der akkurat nå. Ingen små barn som hopper høyde på gressplenen bak huset. Ingen voksne som plukker frukt fra trærne. Ingen som studerer pinnsvinene som bor i muren ved mammas fine hage. Ingen tenåring som tar med kjæresten hjem til mor og far for første gang. Ingen storebror og ingen lillebror. En gang var det vi som fylte huset og hagen med liv og lek og latter og moro. Men det er litt rart at nye liv skal vokse i huset. For huset har liksom alltid vært der for oss. Helt siden jeg var 4 år og flyttet inn sammen med mamma og pappa og storebror. Oppveksten vår var i det huset. Det var dette som var vårt hjem. Etter hvert ble huset stillere. Vi flyttet ut. Først min bror. Så meg. Så forsvant pappa og nå har mamma flyttet til et enklere sted.

Huset er tomt og klart for en ny familie.

Det er et barndomshjem som nå er til salgs. Det skal nå bli barndomshjem for nye barn. Det var et godt sted å vokse opp.

https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=158189836

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s