Hvordan i all verden lager vi lysshowet?

live24_bigwig

Som en del av en 24 timers live sending fra Kristiansand fikk vi i Bigwig besøk av Kvadraturforeningen som lurte på hvordan i all verden lager vi lysshowet. Litt underlig å få spørsmål om lysshow for to lyssky individer som oss. Lett stotrende og rødmende klarte vi å forklare oss i passgang og undertoner. Dessverre kan ikke virkeligheten redigeres og klippes kortere så dette ble et innslag i stil med hun som flytter inn i ulike heimer og institusjoner. Dette er ikke fake-news. Det er BigWig News. Det er gøy å bli satt pris på og gøy å fortelle litt om vår lille rare verden. Hvor mye jobb som egentlig ligger bak de 5 minuttene som lysshowet varer. Puh. Vi lager også mye annet enn kirkeshow. Vi lager facebook-filmer, visittkort, PowerPoint, firma-filmer, Virtual reality og SnapChat filtre. Men lysshow på en kirkefasade er spesielt. Sefilmen og forstå litt mer. Om du ikke gidder det så kom i alle fall opp til Torvet og se showet Live nå i dagene før jul.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s