En stille naturopplevelse

 

 

Se filmen og skru opp lyden. Jeg fikk meg en fantastisk fjordnær meditasjon. Helt stille. Alle vannscooterne hadde lagt seg og naturen overtatt lydbildet. Svak klukking av krusninger som nesten ikke er der. Jeg kunne nesten høre den fine solnedgangen. Det begynte forsiktig og holdt seg forsiktig. Plopp. Og så plopp plopp.  I det siste vakre lyset begynte det å ploppe på fjorden. En stor stim holdt seg like utenfor hytta og like under vannflaten i lang tid. Lyden av stimen og noen få våkne måker var myrra for sjel og sinn.

En stille fin naturopplevelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s