En overrasket svane i Randesund

OVERRASKen Svane_tommetanker“Lurer på hvordan en overrasket svane ser ut?,- tenkte jeg og gikk ned til svanen som lå med ryggen til og hodet under vann.     Surprise!

På hytta i Korsvikfjorden har vi ofte besøk av en flott svane. Er jeg alene kommer den helt opp på brygga og sitter ved siden av meg. Litt mer skeptisk om det er flere folk der. Og svaner er som spurver. Kun opptatt av mat. Den gofler i seg alt han får. Og om den ikke får noe ligger den ofte hele dagen og dupper nede ved brygga med håp om en brødbit i nebbet. I går lå den like ved brygga som jeg fiksa litt på.  Den nappa tang fra bunnen. Helt til jeg fikk en dum ide.

Svanen ble overrasket ja når den stakk hodet opp igjen og jeg satt helt inntil.

 

PS. Vi ble fort venner igjen. En skalk gjorde susen.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s