Jeg savner en klem.

Klemfaren er ikke over dessverre. Ikke ennå. Og dette merket stod på en gravemaskin. Sikkert en godhjertet jovial gravemaskinfører som liker andre folk og som liker å klemme. Men så kan han ikke. Ikke nå. Ikke med corona luskende i skyggene. Så han gir beskjed. Kommer du for nærme kan han kanskje ikke holde seg. Så klemfaren er ikke over ennå. Det er den jo slett ikke. “Klemfare. Hold avstand”. Det er jo egentlig en trist melding.

Det er ikke slik det skal være. Vi skal ikke holde avstand. Klemfaren skal være stor og vedvarende. Det skal være konstant klemfare fra familien, fra kolleger og venner,- ja til og med fra svigermor. Klemfare helt uten homoertotiske eller hetrofobiske anslag. Klemmene skal kjennes. De skal gis, såvel som tas. Overraskelsesklemmer, planlagte klemmer, manneklemmer, barneklemmer, dameklemmer, slangeklemmer og corporate klemmer. Av ren nyfikenhet gikk jeg inn på; klemmer.com Ikke helt hva jeg hadde sett for meg, men det så ut som de og trengte en klem.

Jeg savner en klem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s