Bli Vakker

Vel. Blikkene som møtte meg i butikken lot meg ingen tvil. Håpløst tilfelle. Her kan ingenting gjøres. Du er forbi behandlig. Et tykt lag med teflonhud hjelper ikke her. Vi har ikke nok anti-aging på lager. Dine lashes kan ikke bli lenger. Huden kan ikke bli glødende selv med en 7 dagers intensive care treatment. Hverken Lancombe Hypnose Doll Eyes, Luxury Tan eller essential rich wrinckle cream kan forbedre det.

Jeg så blikkene så jeg sa bare ; “Takk” og gikk ut igjen.

Jeg kan ikke bli noe jeg er. Jeg er vakker nok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s