Aking i Vabua. Med livet som innsats

Kamikaze er et dekkende ord for dagens utflukt til akebakken. En skal helst ikke ha benskjørhet eller sunn fornuft i Vabua. Der er det dødsforakt, en fandenivoldsk innstilling og et ukritisk forhold til fart som gjelder. Vi tok med oss to som liker aking til Lunds store akebakke; Vabua. Vi var ikke alene for å seie det slik. Hele bakken var full av targets. Og når det er anarki som gjelder var vi ikke sene om å be. Vi hev oss utfor i det vi så en åpning i folkehavet. Åpningen forsvant mens vi nådde toppfart og mistet all kontroll på vei ned. Både unge og gamle skvatt ut av løypa og unngikk med nød og neppe hofteleddsbrudd og himmelfart.

Det var moro og vi opplevde sikkert mach2 i bunnen av bakken. Snøen og kulden holdt forholdene supre. Vabua kan anbefales, men regn med at skademeldinger må skrives ut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s