Da var vi her. Ved Norges fineste skiløype.

Vi ble plutselig coronaflyktninger uten helt å vite det. Vi reiste ut på en lykkelig hostefri vinterferie like før Kristiansand fikk strengere regler. På den annen side reiste vi inn i en kommune med strengere regler enn Kristiansand. Vi har kommet til fjells. Opp, opp, opp på Nesfjellet ovenfor Nesbyen hvor ingen har sett et smil på lenge. Dette er munnbindland.

Ei fin, fin hytte til ei fin niese står nyoppført og innflyttingsklar. Min drøm om en rolig behagelig rekonvalesensferie borte fra barn og barnebarn og slikt røyk fort. For barnebarna og hele vår lille kohort ble med på tur. Vi brukte over 6 timer på turen opp så det var i drøyeste laget for en med kjørevegring. Og det var egentlig ikke så høyt til fjells når vi kom til Nesbyen i Hallingdal. Men det var her klatringen startet. Oppover og oppover, opp til fjells og snø og plussgrader.

Nå er vi installert på hytta og områdene rundt skal utforskes. En løype som starter like her er kåret til Norges Vakreste skiløype. Bare 11 km lang, og med spektakulær utsikt sies det. Gleder meg. Den gule runden – kåret til Norges beste skiløype! (ut.no)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s