Ankemuligheter finnes ikke

Det er en ære å bli den foretrukne partner av og til. Anbudsrunden ble hoppet over, så det strider vel muligens mot kommunale prinsipper. Her var det tilbyderen selv som ringte og sa; “Nå kommer vi”. Når telefonen ringer og gjestene byr seg selv på overnatting er det en bestemor og en bestefars plikt til å akseptere og godta. Betingelsesløst. Det finnes få, om ingen, ankemuligheter. Ikke akkurat at det er et valg hun vil ta. Anken får ligge, gleden får komme. Etterfulgt av et par nettbrett kom de på døra med dyne og kosebamse. Som mann tok jeg de med på innkjøp av nødvendighetens godteri og sørget for at de fikk næring i kroppen. Stinne av kunststoffer havna de på gulvet med litt Netflix-kos på TVn. Påtvunget obligatorisk kos er også kos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s