Du er hva du ser

En tanketom Tomm tuslet tett inntil hylla på Meny i byen. SPISER DU BEDRE LEVER DU BEDRE lyste det mot meg plutselig. Det er meny sitt fyndige slagord. Det er nok riktig det. For jeg merker på vomma mi de gangene jeg lar meg friste av mat som ikke regnes som “bedre”. Chips er en av mine dårlige svakheter. Det er med god selvinnsikt og svært liten motstandskraft at slike poser havner i bippemaskinen før jeg forlater butikken. De har nok sett det på meg. De hyggelige folkene som jobber der. De har nok sett livvidden øke i takt med chipsposene i kurven. Og høflige som de er, sier de det ikke direkte til meg. I stedet for henger de opp en stor oppfordringsplakat på potetgullhylla. En klar personlig advarsel på lokkehylla.

Det virket. Jeg gikk forbi.

Takk meny.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s