To til flere streker under svaret

Det måtte jo komme til meg også slik det vil komme til alle andre. Og da snakker jeg ikke om restskatt, flottbitt, høysnue eller tilbudsavis fra XXL. Nei. Jeg følte meg litt klein i går, var sjuk i natt og bedre i dag. Som den gode borger testet jeg meg med pinner i nesa med påfølgende nysekuler. Og svaret kom. Masse streker i det lille testapparatet. Underlig nok føler jeg meg ikke så sjuk. Heldige meg. Jeg er en av de underlige uvaksinerte så jeg burde jo bli dau, men det ser ikke slik ut. Jeg overlever. Ukrutt forgår ikke så lett sies det.

En i Sogn Avis beskrev følelsen av Corona svært billedlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s