Følelsen av serve-ess.

Jeg fikk det til slutt jeg og. Coronasmitten. Og det rett i ballene. Jeg er av typen som ikke har en eller to eller tre doser vaksine innabords så jeg var litt spent. Eller, egentlig ikke. Jeg stoler på kroppen min som vanligvis tar i mot det den får servert og fikser det ganske greit. Av og til får jeg manneinfluensa og holder på å dø av egenpåført sympati, men det er lenge mellom. Det som denne helsikes omikron gjorde var å angripe mitt svakeste punkt;- pungen. Den gikk rett på sak. Jeg visste at muskelsmerter kunne komme men at alt skulle samles og sentreres i de to kulene der nede begriper jeg ikke. Den til høyre føles som om den har vært utslagskula til Victor Hovland i en Grand Masters turnering hvor avstand til hullet er 200 meter og han trenger den tyngste golfkølla i baggen. Den til venstre føles som den var Kaspar Ruud sin matchball i Australia Open hvor han satser på tidenes serveess.

Helsike. Ikke alltid like godt. Men det går over. Heldigvis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s