Hva er det som ligger på bordet og ser opp på meg?

De kommer nå. Det er jeg sikker på. Snart skal jeg bli spist! Et eneste lite egg på bordet foran meg ledet tankene dit hen at mine dager snart var talte. En smertefull endelikt lå foran meg. En liten sjeleklump med 2 kølsvarte øyne lå der på min tallerken av palmeblad. De kikket ondt opp på meg. De så for seg at jeg ville bli et fint og næringsrikt måltid. Om enn litt seigt. Egget måtte bare ligge der på bordet og vokse litt først. Bli større og farligere. Helt til det kunne hoppe ut av sitt eget skall og sluke hjernen min som den infernalske reka den skulle bli til. Det ligger et Alien-egg der foran meg.

Fantasien kan løpe litt av gårde none ganger. Men jeg husker jeg så Alien på kino når jeg var sånn ca 16 år gammel. Jeg husker de ekle eggene ennå. Og det var de som spratt opp i hodet mitt når jeg var dum nok til å ta nærbilde av rogna til de rægane som lå rosa og kokt på bordet foran meg.

Helsikes kamera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s