Godt Nytt År

Det er jo det vi ønsker oss. Vi ønsker alt vel fra morgen til kveld. Vi ønsker oss ny vekt som viser mindre kilo. Vi ønsker Putin dit ingenting gror. Vi ønsker mat til alle og tak over hodet med fred utenfor. Ønsker kan lett bli virkelighet om vi vil.

Inngangen til vårt nye år ble behørig markert av en nabo nede i gata. Vet ikke helt hva de ønsker seg. Men det er neppe mer fyrverkeri. En hel palle med fyrverkeri stod klar. De begynte sånn ca klokka 17 og tente den første lunta. Smellet som fulgte var stort. Lunte på lunte ble tent og etter 6-7 timer var de kommet halvveis ned i pallen med rakettbatterier. Det store finalen kom da de valgte å avslutte med å fyre opp den siste haugen med batterier samtidig. Jeg tror de hadde mer fyrverkeri enn resten av Søm til sammen.

Med gode ønsker for alle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s