Naturens under: Beverdemning – ta turen.

beverdemning_tommetankerbever

Akkurat som med meg ser du dem sjelden. Men du ser resultatene. Resultatene av hva de jobber med. Akkurat som med meg. Jeg lager mye du har sett. Snart kan du gå ned til torvet i Kristiansand og se Juleshowet på veggen. Det har jeg vært med på å lage. Litt stolt for det blir så vanvittig bra.

Langs Vesbekken i Tveit kan du nå se en flott beverdemning. Og du kan se beverens fantastiske slagmark like ved. Digre bjørker er gnagd over. Dette lille dyret har ikke iPhone eller Playstation. Akkurat som fetteren Justin Beaver og Chuck Norris og Steven Seagal har den et oppdrag. Beveren  har en jobb å gjøre.kart beverdemning

Demningen i Vesbekken er 3-4 meter bred. Ta med noen små og fortell om beveren. Finn en nygnagd beverpinne som souvenier og la demningen i fred. Dette er en liten demning. Drar du derimot til Wood Buffalo National Park i Canada kan du finne verdens største. Ca. 1 kilometer lang.

Verdens lengste beverdemning

Wow.

 

 

 

Mer om bever: http://snl.no/bever

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s