Glad jeg ikke heter Tone

god_tone_tommetanker

“Undskyld at jeg uleiliger.” Heter du Tone bør nå kvesse ørene. Jeg lette etter en bok om meg selv, men fant det ikke. Ei heller en bok om hvordan en president bør oppføre seg. Men for Tone derimot, – fant jeg en bok. Ført i pennen av ingen ringere enn Victor Chic, et navn det øser selvsentrert innsikt av. Sikkert en fyr som delvis har lyktes i å forme sine omgivelser rundt sin egen deilige tilstedeværelse. Og dette er bare noen få regler. Det finnes 333.

Et utdrag:

hushjelp_tommetanker

På gaten

Gå ledig, men sleng ikke for sterkt med armene. Slep ikke føttene.

dannelse

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s