Tilgi ham! For han vet hva han gjør.

beerscapeme_tommetanker

En sannhet med modifikasjoner hevder mange. Livet mitt har en tendens til å strekkes mot det noen finner meningsløst. Jeg holder på med ting jeg selv egentlig ikke vet hvorfor jeg holder på med. Vel, jeg lurer på det, men forstår det ikke. Og  jeg vil i hvert fall ikke forsøke å komme til bunns i saken. Min Instagram-konto Beerscapeme er en av disse meningsløse greiene. Jeg tar foto av ølflasker og bokser i ulike settinger. Gjerne utendørs. Mine tomme tanker fylles med en frydefull meningsløshet mens jeg holder på. Av og til timesvis. Og noen spør meg ; “Hvorfor bruker du tid på dette?” Tidenes vanskeligste spørsmål. Jeg kan ikke svare. Kanskje derfor jeg holder på med det. Jeg har hatt mye mening i livet mitt. Når den du er glad i er langtids-syk har de tomme tankene ofte blitt fylt opp til randen.  Av og til rent over. Kanskje min meningsløse instagram aktivitet er en måte å tømme tankene på.  Inne i denne ølfoto-instagram verdenen har jeg kommet i kontakt med en hel haug med andre mennesker som har denne meningsløse hobbyen.  Foto av øl i solnedgang, oppgang, nedgang, utgang, hver gang og avgang. Jeg er altså ikke helt alene. Og jeg fortsetter med dette underlige. Mine tomme øyne fylles, mine tomme tanker leker og mine tomme hender brukes. Kanskje jeg ikke trenger å tilgis. Kanskje jeg allikevel vet hva jeg gjør. Kanskje det kalles selv-terapi.

beerscapeme_2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s