Når ballene kommer først ut av skapet.

guru_bane_bigwig2017_til sornorsk

Har du hørt om Badeballen Futt som har så mye luft i magen at han må fise. Eller Såpeboblen Synne som drømmer om å bli linjerydder. Hva med Medisinballene som trener lappeteknikk. Eller værballongen med høydeskrekk. Jeg har hatt dem i hodet i mange år. Den første ble født i 2011, nå har de blitt fler. De har til nå vært innestengt og har bare sluppet dem ut i ly av mørket og kontrollerte omgivelser. Sammen med kollega Kent har jeg skapt noe eget. Bare det er en god følelse. Noen få har fått sett dem bli gradvis til. Vi har vist dem til folk vi respekterer og som har gode synse-egenskaper. Et helt univers av baller har blitt til. Jeg har laget historier og personligheter. De lever i en verden som vår, bare at de er baller. De er som deg og meg, bare at de er baller. Det har vært en drøm å få dem ut av hodet og opp på bordet. Å legge ballene på bordet er ikke alle forunt. Vi har hårete baller, lange baller, sprettballer og glatte baller. For ikke å snakke om alle kulene. Og nå skal vi lage en film om dem. En film om en ærlig og herlig fotball som blir født inn i denne verden. Høyt elsket av sin mor og litt av sin far. Ballene skal gå ut fra tegningene jeg lager og inn i en 3D verden som blir deres nye hjem. Kent og meg skal lage historier vi kan vise til barna. Vi skal lage historier som kan leses for barna. Vi skal fortelle om ballenes liv. Om Cricketballen med pollenallergi og om den gangen luftskipene ved havna gikk tomme for luft. Vi er i gang. Det er mange nå som backer oss opp og støtter prosjektet. Filmfondet tror det blir bra. Vi vet det blir bra. Om et år er en kortfilm klar. Endelig i gang. Nå blir det ball.

tomm_lusker_på_bella2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s