Høy konekurs.

john_maya_2_tommetanker

I går satt jeg utenfor huset og passet på et barnebarn. Innenfor holdt kona på med å lage familiemiddag. Alene. Jeg satt og var nervøs for at hun gjorde for mye. Hun tenkte at hun gjorde for lite. Verdien på kona har økt i det siste. Konekursen har gått oppover. Med ME diagnose (Cronic Fatigue Syndrom / utmattelses-syndrom) er ofte ikke livskvaliteten stort verd. Hun har jobbet mye for å beholde de innskuddene hun gjør. Men for de som har ME er det et faktum at det ikke investeres så mye i å få dem bedre. De kan forvares og stabiliseres, men ikke forbedres. Det er vanskelig å få verdien i slike liv til å vokse. Derfor er det kanskje ikke så rart at vi tråler andre markeder for å få opp kursen og verdien på hennes liv. Og via Robert, som viste vei til Tone, reiste Maya til John Pearsall. Han er utdannet i Kina i Shaolin Medicine. Han er selektiv i sine pasienter og tar ikke i mot noen han ikke tror han kan hjelpe. Masse papirer, røntgen og foto sendes ned før noen aksepteres. Maya fikk muligheten og vi investerte i hennes liv. Behandlingen er så dyr at jeg fulgte like mye med på dollarkursen som på konekursen en stund.

Det koster 22.000 dollar. + opphold og reise. Det var veldig mye penger før, men det er lite penger nå. For etter 9 uker på rett kurs satt hun kursen hjemover. Hun var annerledes når hun kom ut fra flyet. Mer høyreist, mer bredskuldret, større rumpe. Det er litt over en uke siden hun kom hjem. Vi har gjort mer enn før. Og hun gjør mye mer enn før. Under behandlings-/trenings-oppholdet måtte hun opp tidlig hver dag i 9 uker for å bli justert og massert og rettledet i lange treningsøkter. Et beintøft treningsregime ble med i bagasjen hjemover. Nå trener hun hver dag. I tillegg har hun nye måter å sitte på, å ligge på, å puste på. Ryggen hennes er rettet. Nerver som før var i klem er ikke det lenger. Hoftene er justert og kjeven satt på plass. Vi har investert penger i veldig mye opp gjennom og vi har gått på mange smeller. Dårlig eller null gevinst. En sjelden gang har vi tjent litt.  Vi har blitt flirt av og pekt på. Stol på helsevesenet, selv om de ikke kan hjelpe. Maya har blitt bedt om å gjøre ingenting helt til hun blir frisk? Slik er det med ME-pasienter og deres pårørende. Våre livsvalutarådgivere, skolemedisinerne,  har lite råd å gi. Legene ber oss sette alle våre penger i banken til 0% rente i håp om at renten vil stige en gang. ME-pasienter kan ikke vente. De må selv lete etter nye investeringsmuligheter. Heldigvis fikk vi gode råd og fant noe å investere i. Vi fikk muligheten. Behandlingen som denne mannen har gitt Maya har økt konekursen betraktelig.

Takket være denne mannen. John Pearsall har en nettside hvor ting blir forklart.

https://cureformecfs.wordpress.com/

john_maya_tommetanker

Tone Sagedal, som hjalp oss masse før Maya reiste skriver litt om hennes opplevelse her;

❤ Jeg deler mer enn gjerne! Mine to har fått en fysikalsk behandling. Han som gjør det, har en veldig logisk forklaring – kroppen heler seg selv, bare den får være i riktig posisjon. Er den ikke det, vil det klemme på sentralnerven/vagusnerven, som igjen gjør at indre, vitale organer ikke får de signalene de skal ha. Og kroppen “stenger ned”.
Det er behandling hver dag, sammen med fysikalske øvelser (litt “trim for eldre” – for å styrke muskulaturen i ryggen, spesielt). Timene koster omtrent det samme som en fysioterapeut, så samlet på så kort, intensiv tid (63 dager opp mot tre timer hver dag) virker jo summen høy. Han skal ha 22.527 amerikanske dollar. Behandlingen foregår på et varmt sted, og han har ofte valgt Gran Canaria, siden der er så stabilt klima.
Han har gått i lære i 16 år hos kinesiske munker. Dette er en mange tusen år gammel visdom. Hvis du googler navnet hans, vil det komme opp masse edder og galle. Blant annet en dame som sier han har ødelagt ryggen hennes. Hun avsluttet behandlingen før hun hadde blitt sterk nok, så det er ikke så rart. Dette er mye enklere å forklare øye til øye – vet ikke hvor du bor – men vi kunne jo snakket via video/nett – skype/fb? Jeg bor rett utenfor Kristiansand. Her er en link til ham:

Håper jeg hører fra deg – vil så gjerne hjelpe andre til å bli kvitt den dritten ME!
https://cureformecfs.wordpress.com/author/goyadogblog/

Det er leit at det skal koste så mye. Jeg velger alltid å fortelle om beløpet så tidlig, slik at ikke man skal lese om behandlingen, og bestemme seg for å gjøre det, og så bli skuffet. John håper at dette skal bli en godkjent behandling, som kan dekkes av det offentlige. Jeg mener at han har funnet den riktige årsaken. Vet jo at det forskes på hva ME er, og at mange mener de kan se på blodprøver at det er et eller flere organer som ikke fungerer. Slik jeg har forstått det, er det fordi nervene er i klem og organet ikke fungerer som det skal. Da sendes det ut signalstoffer. Dette tolkes som at det er noe feil med organet. Når kroppen blir rettet opp, vil det ikke være klem på nervene lenger, og organet fungerer igjen. Viktig at dette gjøres av ham (John Pearsall)- og at man følger det ni uker lange kurset for å bygge opp igjen styrken. Hvis andre korrigerer skjelettet, og man ikke kan øvelsene, kan man risikere smerter hele livet. Vi krysser fingrene for at John sin behandling skal bli mer kjent. Etter hva jeg forstår, er dette riktig behandling.
Sånn jeg har forstått John – og det virker logisk, er roten til alle former for ME – feil stilling i skjelettet. En av hoftene er ikke helt på plass, og man får et skjevt utgangspunkt. Så er det forskjellige ting som får det til å “bikke over kanten”. Han mener at det har eksistert i alle tider, men tidligere var man opptatt av rett rygg. Hjemme, på skolen og til og med av fremmede kunne man høre at man måtte rette seg opp. Nå har vi dype sofaer, og “alle” sitter bøyd over PC eller tlf. Han sier at før i tiden fikk de det gjerne etter fylte 60, og da var det akseptert at “Farfar er sliten han, han har jobbet et langt liv”. Nå har John hjulpet barn med ME. Dagene kan variere – og det varierer fra pasient til pasient. Dette fordi at man en dag har opplevd noe fint/godt – kanskje fått håp om å bli frisk, blitt glad for at noen endelig ser og forstår. Andre dager har man gjort for mye/stresset/vært bekymret osv. Da strammer skuldrene seg mer, og man blir dårligere. Varme og kalde dager kan også oppleves forskjellig.
Når det gjelder mine to, hadde de begge kyssesyke, som ikke ble tatt på alvor av legene. De mente det var halsbetennelse og ga dem penicillinkurer. De er trassige begge to, og sto på som vanlig, fordi legen mente de kunne. Det gikk sakte nedover, til det sa stopp. Mannen min gikk fra 17-18 timer tungt fysisk arbeid pr døgn, til 17-18 timers søvn…
Håper dette var forståelig. Viktig for meg at du vet at jeg ikke har noen vinning i dette. Jeg bare ønsker at flest mulig skal bli friske. Og siden jeg kjenner folk som har blitt friske for ti år siden, samt mine to og rundt ti andre de siste årene, mener jeg at jeg har grunnlag for å fortelle om dette. Du er velkommen til å ta kontakt. Og jeg forstår godt dersom du ikke ønsker å prøve enda en ting…
Ønsker om gode dager!  Tone
PS: Hvis du kontakter John – vær snill å si at du har vært i kontakt med meg. Han har fått mye pepper, og er litt skeptisk. DS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s