Dagens suppe hos Hos Naboen

dagens_suppe_tommetanker

Kjøttsuppe for veganere. Jeg er et suppehue. Opp i gjennom har jeg fått høre det. Det flyter mye rart rundt inni mitt hode. Og det ble ikke mindre når jeg stoppet opp foran dette skiltet. Et helgraderings-skilt utenfor spisestedet HosNaboen i Markensgate i Kristiansand. De tilbyr dagens suppe for kun 135 kr. Grønnsaks-suppe. Og for en som er glad i grønnsaker var jo dette en smektende fristelse. Men for å tekkes de av oss som liker kjøtt bedre har de lagt til en ingrediens. Nemlig kjøtt. Snart tilbyr de vel også vegan-burger med bacon. Steinfrie dadler med stein. Myke knekkebrød. Rykende varm Is-Kaffe og et stykke gulrotkake uten gulrot. Eller vil det smake med en nygrillet biff tartar.

Og skiltet jeg så; Jeg får håpe det er gjennomtenkt, men tror det ikke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s