Beerbnb; nytt forretningskonsept

beerBnB_logo_tommetanker

Det har åpnet seg en dør. Nemlig døren i huset vårt. Siden vi bruker det kun til dusj og klesvask om sommeren er døren høy og porten vid for våre medmennesker og slektninger. De kommer fra fjern og ennå fjernere for å slikke litt av vår sol. De siste gjestene var to sommerbleike, litt uti slekta slektninger fra nord. Sommeren har som kjent ikke fart pent med dem der oppe. Mens vår vinter gikk i å rett over i sommer har deres vår gått rett over i høst. Og det suger. Derfor er det kos at de kan bo hos oss litt her i sør. Få litt varme og stupe litt i vannet. Litt uventet har det dukket opp et nytt forretningskonsept som følge av all denne sengeutlåninga. Ikke ulikt Airbnb, men med litt andre betalingsløsninger. For tredje gang i sommer har sommergjester som har booket seg inn etterlatt seg en takk til vertskapet på benken i kjøkkenet. Huset vårt har til nå vært ganske så fullbooket med tilnærmet ubetalelige gjester. Men det de legger igjen er koselig og blir satt pris på. Beerbnb er født. Og hva er vel vakrere enn en peanøttpose omkranset av fire ulike mineralvannsølflasker. Men den grå pilen under meldinga er fånyttes. Dette skal verken videresendes eller deles.

beerbnb_silje_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s