Bli med å bremse på veien til Helvete.

verden går til helvete

Går verden virkelig til helvete.? Jeg tror dessverre han som skiver dette, Johan B. Mjønes, har rett. Finn en stille krok og les denne kronikken. Tenk litt etterpå. Så kan du begynne å forandre. Vi vet vel alle med ganske stor sikkerhet at verden går til helvete, men vi kan være med på å bremse farten. Jeg leste dette og det traff meg. Samvittigheten er der. Og jeg kjenner vel ingen det ikke treffer. Men jeg kjenner mange som er med på å bremse. Bli med å brems.

https://www.nrk.no/ytring/verden-gar-til-helvete-1.14244374

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s