Alt var ikke bedre før til 16.00.

randesund_lysstøperi_tommetankerI alle fall ikke Randesund Lysstøperi. En forbanna pliktoppfyllende opplevelse i tidligere tider. Før var dette et sted hvor du trakk åreknutene litt vel langt. Med en kronglete låve full av interiørdetaljer var dette en kjærlighetstest for en hver mann involvert i ekteskapet. Tidligere tok det meg 10 minutter å se på ALT hva de hadde å by på. Min kone brukte smått litt mer tid. Sier 10 gangen deg noe? Puter og staker og “Hva synes du om denne?-spørsmål. For øvrig et spørsmål en ikke bør undervurdere. Det var en tålmodighetsprøve og en tung mørk mannlig sky hang over det stedet.

Men det var før. Gradvis har Randesund Lysstøperi fått mer testosteron. Nå er det jo rett og slett en opplevelse å dra dit. Også for menn som ikke har lest Bonytt og Hytteliv. De har geiter der. Kosegeiter. Og de selger is. Da er jeg fornøyd. Det skulle ikke mer til. Og sist helg gjorde jeg også to små barnebarn fornøy. Med ei på pakkebæreren og ei litt foran og bak på en liten sykkel fant vi veien ut dit. Det er fremdeles på landet der ute, selv om boligfeltene elger seg innpå. Det er åpent til 16.00 i dag så jeg vil anbefale turen. Det er nå trygt for menn.

https://gaveloftet.no/

 

https://gaveloftet.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s