Det pirrer i perrongen!

tatoget_tommetanker

Perrongen frister. Det rett og slett pirrer i perrongen. Jeg skal til Oslo i dag.  Og for å komme til Oslo, tar jeg toget. NSB. Mindre stress, mer sjarm, bedre komfort, bedre tid, mindre forurensning enn bevingende transportmidler. Jeg skal til Oslo for å gjøre meg fet i dag. Sjansen for at jeg er fet før jeg kommer helt fram er absolutt til stede etter jeg leste denne “snart starter reisen” e-posten jeg nettopp mottok.  Den informerer om togets fortreffelighet og dets innebygde goder. En kopp kaffe og en kanelsnurr på bildet frister, – men det er teksten som inviterer til uante kulinariske opplevelser. De selger ferske råvarer, og det er jo godt, og de serverer kaffe med omtanke. Omtanken må du kanskje stå for selv siden du må tappe kaffen selv, men tanken om det er god. Men det jeg gleder meg mest til er det de sier i setningen; “FERSKE, LOKALE RÅVARER.”

FERSKE, LOKALE RÅVARER!!!!!!!!!” 

Jeg gleder meg. I dag skal jeg altså reise fra Kristiansand til Oslo og få muligheten til å nyte ferske  lokale råvarer underveis. GUDD, det pirrer i perrongen. NSB er logistikkens mestre. Dette blir bra. Reisen har ni ulike stopp, så jeg antar det kun er der vi kan få tak i ferskt lokalt, så jeg kan forberede meg på en ni retters meny. Det står opplyst når de serverer, men ikke hva, så det blir spennende.

  1. Vennesla        14:03
  2. Nelaug            14:53
  3. Drangedal      15:52
  4. Bø                    16:24
  5. Nordagutu     16:40
  6. Kongsberg      17:15
  7. Drammen       17:51
  8. Asker               18:03
  9. Lysaker           18:

 

Lurer på om de ferske råvarene er kortreist?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s