Mine gode hjelpere.

hytteoppussing_tommetanker

“Man skal holde hviledagene hellige”, prøvde jeg forsiktig å si til min kjære. “Vi skal pusse opp hytta og to rom i huset” svarte hun. Vel, vel. Drømmepåska kunne jeg bare drømme om. Jeg satt i gang med herping og riving og røsking og hodebunnskløing. Egentlig satte jeg i gang for en stund siden. Men plutselig var påska her og en haug med dagslystimer tilgjengelig. Fredagen ble jo ekstra lang, mens det skjærte seg litt på torsdag og påske-saften ble nytt til lammelåret på lørdag. Heldigvis har jeg en skikkelig handyman svoger som kom og hjalp. hytteoppussing2_tommetankerHan forhindret meg kjapt i å gjøre ting jeg ikke kan. Med oss hadde vi også og lærlingnevøen vår som behørig fikk oss dokumentert og lagt oss ut på Instagram. Vi jobba, sagde, banna og drilla. Vi fikk gjort mye og har mindre igjen nå enn når vi starta. Helt super hjelp. Takk. Og når kvelden avsluttes med påskelammemiddag med nykjente mennesker i havgapet ved Tømmerstø er livet fint. Siv brukte igjen sine magiske evner på kjøkkenet.runar_tommetankerpåskemiddag_tommetanker

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s